Tips: oorlogsveteranen

Hebt u ook een angst?

Leven met een angst of fobie hoeft echt niet meer..

EMDR is er  voor letterlijk álle angsten en fobieën en word vandaag de dag na veelvuldige onderzoeken keer op keer als bewezen werkzaam als de effectiefste behandeling nr. 1 wereldwijd gezien.
Deze website geeft veel inzicht in tal van angsten en fobieen en wat nog belangrijker is: Hoe kom je ervan af want dat het je leven danig kan beheersen is een feit..Vandaar dat u daar ook over kunt lezen op deze site.

Dat dat de beste hulp is om er daadwerkelijk van af te komen blijkt uit de talloze ervaringen van vele mensen die geholpen zijn met EMDR. Denk u maar eens aan de talloze oorlogsveteranen die ingrijpende ervaringen hebben waardoor angst niet in de laatste plaats een grote rol speelt. Niet zelden domineren angstaanvallen en nachtmerries daarna hun leven. Dit word niet langer meer afgedaan met andere therapieën of jarenlange praatsessie’s maar er word gelijk EMDR ingezet  vanwege de grote effectiviteit daarvan.

Als jij last hebt  van een  angst of fobie
Soms is het lastig, want heb je een sociale angst dan vind je het moeilijk om iemand aan te spreken, je voelt je vaak alleen . Als je hoogtevrees hebt valt er mee te leven als je die plaatsen vermijd maar heb je spreekangst en je moet een presentatie voor het werk geven dan heb je een problem en kan het zelfs ten koste gaan van je baan.  Ben je piloot  dan kun je prima leven met angst voor de lift  maar niet met hoogtevrees. Als je vaak situaties onmogelijk kunt vermijden die angst oproepen dan word het lastig…..

EMDR heeft de werking en het vermogen deze angsten alsnog te verwerken en dat gebeurt sneller als welke behandeling waar ook ter wereld. Leven met een angst hoeft daarom ook niet meer..

 ‘t Schild TraumaCenter EMDR behandeld o.a. de volgende onderstaande angsten en fobieën.

Sociale angst is een van de bekendste angsten en komt ook het vaakst voor bij mensen..Je bent bang wat de mensen van jou denken, of je wel goed overkomt . De blik hoe ze naar je kijken en wat ze van jou denken. Meestal heb je niet zulke positieve gedachten van jezelf en heb je ook de nodige negatieve overtuigingen van jezelf.

Sociale angsten:
Spreekangst
Niet genoeg zelfvertrouwen
Angst dat je gaat zweten“
niet goed kunnen opkomen voor jezelf
Bindingsangst
Angst voor verlies van een dierbare
Faalangst
Trilangst (trillende handen) Lees verder